torstai 17. marraskuuta 2011

Sam Tsui

Myönnän, tykkään covereista. Coverit ovat oivia osoittamaan, että monesti itse laulussa ei ole vikaa, vaan se on itse laulajassa. Huomasin tämän ehkä ensimmäistä kertaa kun kuulin The Baseballsin version Rihannan Umberallasta. Coverit ovat myös yksi suurimmista syistä (Klainen lisäksi luonnollisesti) miksi nautin niin paljon Gleen katsomisesta. Coverit tekevät joskus todella ihmeitä huonoille kappaleille, esimerkkinä Rebekka Blackin Fridaylle.

Yksi covereiden mestasri mielestäni on kuitenkin Sam Tsui. Löysin kyseisen herran todella sattumanvaraisesti Spotifyn kautta. Etsin jotain kappaletta kun huomasin että Lady Gaga -haulla löytyi jonkun Sam Tsuin medley. Medleyt ovat aina kiinnostavia, joten kuuntelin sen ja siitä se kaikki sitten alkoikin.Koska minulla on tapana tykästyä mieslaulajiin jotka laulavat korkealta, potentiaalit tykästyä Sam Tsuin ääneen olivat korkealla jo alusta alkaen. Ehkä kuitenkin käännekohta hänen coveriensa "fanittamiseen" tapahtui kun kuulin kyseisen herran version Britney Spearsin Hold It Against Me'stä. Vaikka tietääkseni yhtään sanaa kappaleesta ei olla muutettu, Tsui onnistuu laulamaan laulun niin, että se muuttuu niin sanotusta likaisesta yön pimeiden tuntien tanssibiisistä kauniiksi rakkauslauluksi. En aluksi meinannut edes tunnistaa laulua!Monet covereista on tehny Kurt Hugo Schneiderin kanssa yhteistyössä, mutta muutama viikko sitten Tsui perusti oman kanavansa YouTubeen. Innolla seuraten mitä kaikkea sinne ilmestyy.

Edit:

Katsokaa mitä löysin! Sam Tsui oli näköjään vuosi sitten Ellenissä.Loppuun vielä tällä hetkellä uusin coveri, eli Maroon5:n Moves Like Jagger.

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Aika jännää että aina tykkään pojista jotka on homoseksuaaleja,Sam Tsuikin vissiin on sellanen :D en muista enää mistä luin niin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samin seksuaalisuudesta mulla ei ole mitään tietoa, eikä sillä kyllä oikeastaan ole väliäkään. Se vain laulaa hyvin :)

   Poista
  2. Niin (: Ei munkaan mielestä oo väliä sillä,onko homo tai joku muukaan :) Ja siitä ollaan samaa mieltä että Sam Tsui laulaa hyvin (:

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...