keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä :)


Todellisuudessa en tavannut tänään yhtäkään ystävääni, mutta sen sijaa facebookissa sosiaalinen elämä oli vilkkaampaa kuin melkein kuukauteen. Syynä tähän oli se, että eilenillalla tajusin, että olen melkein kuukauden ajan vahingossa päivittänyt kaikki tilapäivitykseni niin että ne näkyvät vain minulle! Tammikuussa tallensin yhden linkin privaatisti itselleni nopeasti töissä, ja sen jälkeen asetus vissiin jäi vain päälle.

Ehdin jo tosissaan ihmetellä, miksei kukaan vaivaudu edes tykkäämään tiloistani. Olenko vihdoin niin forever alone? Mielestäni tilani olivat ihan hyviä, ei mitään tylsiä päivityksiä siitä mitä söin lounaaksi, vaan ihan kunnollisia pieniä kertomuksia esimerkiksi viimeisestä työpäivästi kouluavustajana, tai siitä kuinka kirkko lähetti minulle 20-vuotis syntymäpäivälahjaksi Jeesus-laastareita, vaikka syntymäpäiväni on vasta ensi kuussa. Eikö ketään enää kiinnosta ollenkaan? *nyyhkis*

Eilen sitten huomasin että uusi ystävänpäivään liittyvä kuvaa jonka jaon seinälläni, oli jostain syystä sellainen joka näkyi vain minulle. Aloin äkkiä katsoa kaikkia päivityksiäni jotka olin viime aikoina tehnyt, ja olisi tehnyt mieil lyödä pää näppäimistöön kun tajusin mitä oli tapahtunut. Julkaisin kaikki päivitykse yhtä aikaa ja tein sen luokan statuspäivityksen, etten oikeastaan ihmettelisi jos se löytyisi joskus jopa feissarimokista. No, tänään facebook-elämäni on sitten ollut erittäin aktiivista, sillä kaverini ovat käyneet naureskelemassa mokaani.

Ja en enää edes ole niin suuri facebook-ihminen. Sydämeni kuuluu nykyään toiselle nettisivulle.


...nimittäin Tumblrille, josta ei ikinä tiedä mitä dashboardiltaan sinä päivänä löytää. Tänään siellä oli koiraorigamin ohjeet, joten askartelin tällaisen. Sen nimi on Patrick ja se on uskollisin seurani tästä lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...