perjantai 16. marraskuuta 2012

Tunnustus

Sain tunnuksen Satulta. Kiitoksia!


Säännöt:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita heille tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Satunnaiset asiani:

1. En ole koskaan värjännyt hiuksiani. En ole kokenut siihen tarvetta sitten sen jälkeen kun 13-vuotiaana äiti kielsi mustaksi värjäämisen. Pidän luonnollisesta väristäni eikä tarvitse kärsiä juurikasvuista.

2. Olen todella nopea tekemään asioita kunhan saan aloitettua. Esimerkiksi siivoaminen tai ruuanlaitto hoituvat hetkessä jos vain saan aloittamisen aikaiseksi.

3. En ole kauhean tarkka ihminen. Teen asiat aina mielummin vähän sinne päin kuin tismalleen ohjeiden mukaan. Teen myös päätöksen todella nopeasti. En oikein ymmärrä, mitä järkeä on kuluttaa ikuisuus pohtien jotain asiaa, kun päätös on kuitenkin yksinkertainen: punainen vai sininen? Kanaa vai jauhelihaa?

4. Koen olevani ikävällä tavalla taiteilijoiden ja ns. tavisten välissä. En ole tarpeeksi taiteellinen ja "omaperäinen" ryhtyäkseni ammattitaiteilijaksi, mutta en ole myöskään viihtyisi ammatissa jossa ei saisi käyttää ollenkaan taiteellista silmääni.

5. Opiskelen tällä hetkellä avoimessa yliopistossa suomen kieltä ja tavoitteenani olisi päästä sinne ensi vuonna sisään. Ihan sama oikeastaan mihin kaupunkiin, kunhan saisin opiskelupaikan. Mitä enemmän käyn luennoilla, sitä enemmän aihe alkaa kiinnostaa. Huomasin olevani kiinnostunut jopa lauseopin luennoilla!

6. Vaikka olen hyvin kriittinen kaiken sen kohtaa mitä luen tai katson, nautin jollain kierolla tavalla kaikesta huonosta, jota saa oikein kunnolla sättiä. Mielestäni on myös viihdyttävää lukea huonoa kirjaa ja pohtia miten siitä saisi paremman. Ehkä tämä on tulevan kustannustoimittajan ominaisuus?

7. Mielentilani mukaan olen joko todella sosiaalinen tai todella sisäänpäinkääntynyt. En ole löytänyt sille edes mitään selkeää kaavaa. Onneksi minulle sattui sosiaalinen päivä toissapäivänä kun kävin työhaastattelussa, niin pystyin antamaan itsestäni parhaan mahdollisen kuvan.

8. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan nauttivani aivan uusista ruokalajeista. Uusimmat rakkauteni ovat kuuma maito ja liköörikonvehdit. Ennen vihasin kuumaa maitoa, mutta nyt juon sitä mielummin kuin kaakaota. Ennen myös vihasin liköörikonvehteja, mutta noin kuukausi sitten ostin sellaisen joulukonvehtipaketillisen niitä ja olen mussutellut menemään.

Kahdeksan Viisi bloggaajaa:

Teekupin äärellä
Alice on Ice
Kirja käsilaukussa
Memento mori
MJAU

Blogger-sosiaalisuuteni on surkeassa jamassa, joten en keksinyt enempää tagattavia. Pahoittelen, jos joku halukas ei löydä itseään listalta, olin todennäköisesti liian arka tagaamaan sinua.

3 kommenttia:

 1. En ole ikinä maistanut kuumaa maitoa! Se on tuntunut jotenkin sellaiselta, että sitä juodaan vain telkkarissa. Mahtaisinkohan tykätä, kun kylmä maito ei ainakaan ole yhtään mun makuuni, enkä olekaan juonut sitä varmaan yli kymmeneen vuoteen.

  Kiitos tagista! Katson sunnuntaina, jos saisin keksittyä jotain, siihen asti on aikamoista vilskettä kun on leffaa ja messuja ja sellaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun valaistuminen tapahtui kerran kun halusin kuumaa juotavaa joka ei ole kahvia tai teetä mutta ei ollut kaakaojauhetta, joten vain kokeilin olisiko kuuma maito hyvää. Ja mulla on sama, en tykkää kylmästä maidosta ollenkaan.

   Poista
 2. Minä olen jo jonkin aikaa leikitellyt ajatuksella omanvärisistä hiuksista. Sävy (maantienharmaa) ei vain oikein säväytä siinä vaiheessa kun se paljastuu hiusten (lyhyeksi) leikkauksen jälkeen...

  Liköörikonvehdeista tykkään, mutta kuumaa maito ei mene alas. Pienikin ripaus kaakaota riittää :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...