tiistai 4. joulukuuta 2012

Sunshine Award

Sain Jaanalta tämän haasteen, kiitoksia!1) Mistä unelmoit?
Yliopistoelämästä, sillä en ole siihen vielä päässyt osalliseksi.

 2) Kolme tärkeintä asiaa arjessasi?
Sosiaaliset suhteet (ystävät), sillä lukion jälkeen kavereiden näkeminen on harventunut, joten jokainen kerta kun heitä näkee on paljon arvokkaampi. Hyvät tarinat, sillä perusarki on monesti tylsää, joten haluan piristää elämääni jännittävillä kertomuksilla, tulevat ne sitten kirjan, elokuvan, TV-sarjan tai minkä tahansa muun formaatin muodossa. Hyödyllisten asioiden tekeminen, sillä jos en saa päivässä tehtyä edes jotain minkä katson hyödylliseksi (siivoaminen, opiskelu yms), minulla meinaa pää hajota.

3) Jos ryhtyisit kaksoiskansalaiseksi, mikä olisi toinen kotimaasi?
Britiksi. Juttelin asiasta oikeastaan viime viikonloppuna kaverini kanssa ja totesimme, että minä taidan olla "kansalaisuustransukupuolinen". Tuntuu kuin olisin syntynyt väärään maahan. Kaikki brittein saarilta tuleva aiheuttaa minussa kauhean koti-ikävän, kun taas moni suomalainen juttu ei tunnu omalta ollenkaan. Melkein kaikki josta pidän, on brittiläistä. En tee sitä mitenkään tietoisesti. Saatan löytää uuden lempibändin jota kuuntelen pitkään ennen kuin saan selville että oho, taas uusi lisäys brittiläiseen pitkään lempimusiikkilistaan. 

4) Elämäsi paras saavutus?
Ylioppilaaksi valmistuminen? En tiedä. Se ei koskaan ollut kovan työn alla, se vain tapahtui. Lasketaanko saavutuksiksi vain ne asiat, joiden parissa on kamppaillut pitkään? Sitten se on ajotaito, sillä minulla oli kauheita ongelmia ajokortin saamisessa, mutta nyt ajaminen kuitenkin sujuu todella hyvin.

 5) Suosikkiharrastuksesi?
Maalaaminen? Se on tavallaan ainoa ohjattu harrastus jossa käyn parhaillaan. Jostain syystä lasken harrastuksiksi vain ne, jotka ovat viikottaisia jonkun järjestön järjestämiä iltamenoja, kun taas kotona tehtävät asiat, kuten lukeminen, kirjoittaminen, piirtäminen, bloggaaminen yms ovat pikemminkin elämäntapoja.

6) Suosikkimusiikkisi?
Hiptermusiikki. Toisin sanoen, kaikki mitä ei ikinä soiteta radiossa ja joka kuulostaa mahdollisimman uniselta ja mystiseltä ja jossa on paljon kummallisia rytmejä. Lisäksi soundtrackit.

 

Okei, ehkei musiikkimakuni ole kuitenkaan niin yksiselkoista. Tykkään todella monenlaisesta musiikista, mutta enimmäkseen kuuntelen sellaista, joka auttaa minua ajattelemaan ja joka helpoittaa ajattelemista, joka inspiroi ja jonka sanat pystyn sijoittamaan johonkin elämäntilanteeseen. Minulle musiikki ei ole pelkkää taustahälyä. Minun pitää aina kuunnella sitä tarkkaan. Siksi saattaa mennä päiviä jolloin en kuuntele musiikkia ollenkaan, sillä tarkka kuuntelu on joskus henkisesti todella raskasta.

Apua, tagasin ihan vasta ne jotka uskallan tagata, joten minulla ei ole enää tagattavia jäljellä. :(

Ps. Unohdin mainita, että Nanowrimo on ohi! Voitin sen, päivän etuajassa! Tarina on kuitenkin vielä kesken. Pitää jatkaa kirjoittamista. Siksi laitoinkin sivuun uuden oman tavoitteeni. Laskeskelin, että jos saan 75 000 sanaa kasaan, tarina pitäisi olla aika lailla valmis. Uusi tavoite: Ennen jouluaattoa tämä 75 tonnia on kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...