maanantai 4. maaliskuuta 2013

Haasteita pukkaa joka nurkan takaa

Meinasin melkein unohtaa tämän! Olisi pitänyt blogata tästä aiemmin kun oli melkein viikon tauko niin olisin saanut hieman tasoitettua bloggaamista, koska pelkään, että kohta taas rykäisen usean postauksen peräkanaa. No, haasteita vastaanotetaan silloin kun ne muistetaan! :)

Sain sekä haasteen että tunnustuksen Anna J:n blogista Matkalla Mikä-Mikä-Maahan. Kiitoksia siitä!

Ensiksi tunnustus


Sääntöihin kuuluu:
- linkittää bloggaaja jolta tunnustuksen saa
- haastaa viisi blogia joilla on alle 200 lukijaa


Haasteen sääntöihin taas kuuluu:
   - kiittää haasteen antajaa
   - linkittää kahdeksan bloggaajaa
   - ilmoittaa haasteesta blogeille
   - kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Haasteiden jakaminen on minulle aina niin kauhean vaikeaa sillä en seuraa niin montaa blogia enkä haluaisi kokoajan haastaa samoja ihmisiä, joten haastan vain tunnustuksessa olevat viisi henkilöä. Tämän takia ajattelin kertoa vain viisi satunnaista asiaa, koska sekin on yllättävän vaikeaa.

Satunnaiset faktat:

1. Viimeisin kirja jonka ostin oli Jostein Gaarderin Sofian maailma, jonka löysin kirpputorilta hyväkuntoisena, hintana vaivaiset 2€.

2. Seuraamieni TV-sarjojen määrä on noussut huimiin lukemiin. Tällä hetkellä seuraan aktiivisesti Gleetä, The New Normalia, Once Upon A Timea ja How I Met Your Motheria. Seuraan myös Sherlockia, Doctor Whota ja Game of Thronesia, mutta mikään sarjoista ei tällä hetkellä näy. Seurasin myös Merliniä, mutta se loppui. Aikoinaan seurasin aktiivisesti Sinkkuelämää, 24:sta, Greyn anatomiaa, Lostia, Täydellisiä naisia, The Prison Breakia ja Frendejä. Suunnitteilla olisi tustustua vielä Supernaturaliin, Torchwoodiin ja The Big Bang Theoryyn. Kauheaa kun olen koukussa TV-sarjoihin.

3. Uusi genre-ihastukseni on steampunk. Olen ollut kiinnostunut genrestä jo pitkään, mutta viime aikoina olen tutustunut siihen enemmän. Vihdoin tyylilaji, jota edustavissa kirjoissa tapahtuu juuri sellaisia asioita jotka tekevät mielestäni hyvän kirjan.

4. Kuuntelen paljon Trevor Morrisin sävellyksiä Tudors-sarjaan, vaikka en ole yhtään jaksoa kyseistä sarjaa katsonut. Kappaleet ovat hyvää tunnelmamusiikkia kirjoittamiseen. Lempikappaleeni on tällä hetkellä tämä. Saan siitä melkein hengellisiä kokemyksia.5. Kirjahyllyn reunalla lymyilevät kirjat alkavat kohta ahdistaa


J.R.R. Tolkienin Tom Bombadilin seikkailut, Fanny Tarujoen Zadara, Jean M. Untinen-Auelin Luolakarhun klaani, Markus Zusakin Kirjavaras, Ian McEwanin Lauantai ja Alexandre Dumasin Monte Criston kreivi. Harkitsen toista kirjamaratonia että saisin näitä vähän etenemään. Joissakin kirjoissa alkaa olla jo kolmas lainausuusinta menossa.

Haastan seuraavat viisi blogia jotka ovat kaikki kohtuullisen uusia lukijoitani:
   - Kuuttaren lukupäiväkirja
   - 1001 kirjaa ja yksi pieni elämä
   - The Wonderful World of Books
   - Pihin naisen elämää
   - La Petite Lectrice

Toteuttakaa haaste miten haluatte :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Olen tämän vähän aika sitten saanut ja toteuttanut, mutta katsotaan jos keksisin tälle vielä jonkun mielekkään tavan toteuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään paineita! :D Edellisen haasteen kohdalla en haastanut ketään ikuisen "en tiedä ketä haastaa" ongelman takia joten päätin nyt nakella tämän haasteen jollekin.

   Poista
 2. Paljon kiitosksia haasteesta! :) Katsotaan josko jo tänään tämän tekisin (voi olla että minäkin saan tiristettyä vain viisi asiaa, miten niitä onkin niin vaikea keksiä! ;)).

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta ja haasteesta! Katsotaan miten tuon haasteen kanssa käy, olen myös huono keksimään asioita itsestäni. :)

  Minä en edes uskalla laskea kuinka montaa TV-sarjaa seuraan aktiivisesti. Bokseja löytyy hyllystä ihan liikaa ja sitten vielä telkkarin puolelta tulee katsottua ties mitä. Eli tukevasti koukussa ollaan täälläkin. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...