maanantai 26. elokuuta 2013

Fuksin seikkailut osa I

Koska Finncon-postaukseni sai huiman yleisön suosion, huomasin yhtäkkiä tekeväni samantyylisiä muistiinpanoja fuksien perehdyttämiskurssilla. Tässä on tämänkertaiset tuotokset!Huomasin karttailmiön silloin, kun leikimme leikkiä, jossa maahan kuvitellaan iso Suomen kartta ja kaikki asettuvat sinne mistä on kotoisin.
En edes itse ajattele olevan nörtti koska sormi menee useasti suuhun tekniikan kanssa, mutta tietynlainen kulttuurinörtti kyllä myönnän olevani. 

Jotain "tylsyystaidetta", eli mitä tuli piirreltyä luennoilla.


16 kommenttia:

 1. Ihanan piristävää oli taas lukea muistiinpanojasi!
  Ja höpöhöpö, ne pinssit jätetään nimenomaan esiin, että muut samanhenkiset ne huomaisivat! ;)

  VastaaPoista
 2. Olipas piristävä tapa kertoa päivien kulusta. :) Onnea Turkuun, olen itsekin tulossa sinne opiskelemaan! Kovat pakkailut on täällä menossa ja sunnuntaina pitäisi sitten rantautua Turkuun. Itsekin tulen 350 km päästä, joten en myöskään aivan etelästä ole kotoisin. :)

  VastaaPoista
 3. Tätä oli kiva lukea, ja minulle tuli ihan oma johdantoviikko mieleen. Tervetuloa Turkuun (en osaa sanoa tuota millään murteella), hyvää opiskelijaelämän alkua, ja Turun pääkirjasto on ihana.

  VastaaPoista
 4. Näitä on kiva lukea. Tsemppiä opiskeluun ja jatkossa nostat vain pinssisi reteästi esille :)

  VastaaPoista
 5. Hih, hauska postaus! Ja tervetuloa Turkuun! Täällä puhutaan nopeasti ja kaikki sanat pätkien - KYLLÄ. En ole edes täältä alunperin kotoisin ja silti puhun ihan samaan tapaan. :D

  VastaaPoista
 6. Turku on ihana, ehkä vähän hitaasti lämpeävä varsinais-suomalaiseen tapaan, mutta toivottavasti viihdyt, tervetuloa! Ja kerron mielelläni Turku-vinkkejä, täällä asunut kuitenkin melkein vuosikymmenen:)

  VastaaPoista
 7. Hih, ihania muistiinpanoja taas. :) Onnea opiskelun aloittamiseen! Teillä on oikein perehdyttämisjakso, ei meillä ollut sellaista. Tosin yliopistokin oli eri. :D Minulla on kavereita Turusta ja he ovat ainakin vaikuttaneet viihtyneen. Ja suosittelen pinssin laittamista takaisin. :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun nostalginen postaus, itse olen käynyt ihan samanlaisen perehdyttämisjakson läpi ja hirveä infoähky tuli myös :D Tervetuloa Turkuun, ja täältä puutalokampuksen/Fennicumin alueelta niitä nörttejä on helpompi löytääkin ;) Ja mäkin voin jotain vinkkejä antaa, esim. jostain ruokapaikoista tai kuppiloista :)

  VastaaPoista
 9. fable:
  Oon yleensä aika arka pitämään mitään "fanimerkkejä" vaatetuksessani esillä, koska en halua joutua selittelemään niitä, niistä on seurannut liikaa kiusallisia tilanteita. Muutenkin pinssien pito on hyvin kausiluontoista. Otan niitä pois erinäisten tilanteiden takia (mm. työhaastattelu) mutta sitten ne pikkuhiljaa palailevat.

  Tiina:
  Muuttaminen on kyllä vaivalloista, eka armoton pakkaaminen, sitten armoton purkaminen

  Annami:
  Kiitos! Ja pääkirjasto on aivan ihana!

  Villasukka kirjahyllyssä:
  Pinssi jäi vanhemmille ;) Ehkä kohtapuolin.

  Katri:
  Muhun tarttuu murteet niin helposti, että kohta varmaan puhun ihan kuin turkulainen, kohta alan käyttään turkulaista kieleisellä lauseella ilmaistua kysymystä ja pronomineja väärissä merkityksissä. :D

  Marile:
  Eiks kaikki suomalaiset ole hitaasti lämpeneviä? ;) En kyllä ole mihinkään syrjintään vielä törmännyt.

  B.N.
  Tavallaan olisin halunnut että olisi suoraan alkanut vaan luennot, mutta onhan tämä perehdyttäminen ihan kivaa, tulee paikat tutuiksi.

  Suvi:
  Nörttejä siis metsästämään :D Huomasin että täällä toimii jonkin sortin akateeminen larppikerho, mutta en tiedä uskallanko sinne mennä, kun larppaaminen on aina kiinnostanut mutten koskaan ole kokeillut.

  Ja turkulaisiahan on nyt joka nurkan takana, kohtajan pitäisi laittaa pystyyn kirjabloggaajien miitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjamessuille on ainakin jonkinlaista tapaamista suunnitteilla. :)

   Poista
  2. voihan vietävä sentään, taitaa mennä toiset menot kirjamessujen kanssa päällekäin! :(

   Poista
 10. Kiva postaus taas! Ihan samanlaiset meiningit on kyllä itselläni :D informaatiotulva on melkoinen. Ja sinäkö olet Oulusta? Minä muutin just tänne! Ja hehheh, ihastelin just tuota 50snt varausmaksua, edellisessä kaupungissani kun se oli euron :D täältä ehkä raskii jotain varatakin..

  p.s. Joko julkaisit enemmän kuvia gishwhesistä? Jos et, niin odottelen innolla ja jos jo julkaisit, olen sokea kun en nähnyt niitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Oulussa olen asustellut, oon vaan ennen ollut aika hiljaa siitä täällä mutta päätin vihdoin "tulla kaapista ulos". Tervetuloa Ouluun! Minä tulen hyppimään siellä muutenkin varmaan aika usein kun näyttää että lukkarissa olisi maanantai vapaana eli pitkiä viikonloppuja! Pitäisikö kohta laittaa oululaisten kirjabloggarimiitti pystyyn, kun heitäkin olen nähnyt nyt ainakin neljä.

   Gishwhes kuvia ei ole vielä tullut. Pitäisi mennä kaverin koneelle ryöstöretkelle muistitikun kanssa. Se tapahtunee ensi viikonloppuna.

   Poista
  2. Kiitoksia! Mikäs siinä, miitti kuulostaa hauskalta :)

   Ja ei mitään kiirettä gishwhes-kuvien kanssa, mutta innolla odotan :)

   psps. pystytkö poistamaan tuon alemman kommentin? Laitoin sen epähuomiossa väärällä tunnuksella.. :D

   Poista
  3. Taisit ilmeisesti itse jo postaa sen?

   Poista
  4. Heh, joo, ajattelin vaan oisko sen saanut kokonan tuosta leijumasta pois :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...