tiistai 13. elokuuta 2013

Gishwhes - ensimmäinen vuorokausi

Ensimmäinen vuorokausi on kulunut kummallisissa merkeissä. Jos et tiedä, mistä puhun, valaisin asiaa aiemmassa postauksessa. Aloitimme vuorokauden hyvin reippasti. Sen jälkeen kun ryhmämme oli päässyt jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen, kuka suorittaa minkäkin tehtävän, kello alkoi olla noin 3-4 aamulla. Kiiruhdimme kuitenkin adrenaliinin voimin perheeni mökille, jossa oli muistini mukaan kauheasti ylimääräisiä teepusseja. Onneksi olin huomannut pussit muutamaa päivää aiemmin, sillä nyt niille tuli tarvetta. Meidän piti nimittäin askarrella teepusseista uimapuku.


En ole varmaan koskaan ennen tutustunut teepussin rakenteeseen näin tarkasti. Koko pöytä leijun teen tuoksussa kun olimme saaneet bikinit valmiiksi. Kun olin saanut otettua häikäisevän muodikkaat rantakuvat uimapukumallistamme, palasimme kaverini kotiin ja päätimme pitää pienen ruokatauon. Aamukuudelta ei voinut paljon alkaa kokkailla, joten söimme vain nuudeleita, ja nuudelikupin ilme kuvastaa aika hyvin sen hetken mielentilaa.


Otimme vielä kuvia joita varten yhden meistä täytyi pukeutua vanhaan wanhojentanssimekkoon. Onneksi sellainen oli tallessa, minä kun vuokrasin omani. Kun kaksi itemiä oli saatu suoritettua, paneuduimme yöpuulle...

...ainoastaan noustaksemme ylös jo yhdeltätoista, sillä yhdellä meistä oli koulua. Onneksi kyseinen lukio on varsin taiteellinen, joten pystyimme kysymään opettajilta lupia tiettyihin tehtäviin. Aloimme ottaa myös halausgalleriaan kuvia, mutta myöhemmin huomasimme, että olimme ottaneet kuvat jotenkin väärin, joten ne eivät kelpaa. Onneksi emme ehtineet ottaa niitä kovin montaa!

Keskipäivällä pikemminkin vain suunnittelimme, mitä meidän pitää tehdä ja mitä materiaalia saamme niihin ja mistä, ja mitä teemme minäkin päivänä.

Myöhemmin illalla kävimme kaupungilla katsastamassa paikallisten merkkihenkilöiden paitsaita, jotta voimme jonkun niistä pukea neulegraffittiin, ja vierailimme erään kaverini luona ja otimme monta säännönmukaista halauskuvaa. Nyt on kuitenkin aika mennä nukkumaan. Huomenna jatkuu. Luvassa on jotain, mihin liittyy nallekarhu ja kirjahyllyni sisältö. 

Minusta tuntuu yhtäkkiä, että vuorokaudessa saa aikaan aivan hirveästi, jos oikeasti vain laittaa nokan tuhisemaan. Liian usein tulee vain laiskoteltua lähes koko päivä ja päivän saavutukseksi voi kutsua sitä, jos vie roskat. Nyt olen juossut ympäri kaupunkia koko päivän. Ihmeellistä on myös se, kuinka ei oikeastaan edes ehdi väsyttää kun on koko ajan jotain tekemistä.

Jatkuu kun taas ehdin jotain kirjoittaa!

2 kommenttia:

  1. Mistä näitä kuvia pääsee katsomaan? :) vai pääseekö vasta tempauksen loputtua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti vasta tempauksen loputtua, sitten kun järjestäjät antavat luvan! Sallittua on julkaista ainoastaan hyvin epämääräisiä behind the scenes -kuvia.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...