tiistai 20. elokuuta 2013

Gishwhes - jälkimaininkeja

Viikko on yhtä aikaa tosi pitkä ja tosi lyhyt aika. Viikko on aivan liian lyhyt aika saada tehtyä kaikki listassa olevat itemit. Jos olet kiinnostunut, mitä tänä vuonna oli määrä tehdä, pääset katsomaan listaa täältä. Osa tehtävistä on aika helppoja, sellaisia jotka vaativat vain viitsimistä, esimerkiksi uimapuvun tekeminen teepusseista tai auton koristeleminen roskilla. Osa taas vaatii oikeasti tuuria tai suhteita. Täytyy joko olla paljon pokkaa pyytää tai oikeasti tuntea joku toimitusjohtaja, joka suostuu tanssimaan Single Ladies -tanssin puku päällä. Täytyy joko asua Espanjassa tai olla valmis matkustamaan sinne, jotta pääsee ottamaan kuvan jostain tietystä museosta. Osa vaatii aikaa ja järjestelyä - etsipä jostain kameli, neulopa villapaita patsaalle, matkusta paikkakunnalle jossa voi hypätä benji-hypyn. Viikko on hyvin lyhyt aika saada järjestettyä kaikki niin, että pystyisi kaikki jutut tekemään. Voittajaryhmät ovat yleensä erittäin hyvin organisoituneita ja he hakevat ryhmiinsä jäseniä, joilla on yhteyksiä ja jotka asuvat ympäri maailmaa. Heillä on yhteyksiä Kiinaan, Japaniin, Eurooppaan, Afrikkaan - yksi item oli suoritettava tietyssä japanilaisessa eläintarhassa.

Sellaiset ryhmät, jotka eivät halua voittaa, saavat tyytyä helpompien asioiden tekemiseen. Sellainen oli meidän ryhmän, Team Superwholock. Yksi item oli suunnitella tiimille uniformu, ja alhaalla näkyy meidän ryhmämme tuotos. Näytämme aivan kiireisiltä bisnesnaisilta, jotka ovat kylpylälomalla :D Nimemme perusteella ryhmämme voisi olla voittaja-ainesta - viime vuoden voittaja oli Team Bad Wolf. Lyhyt, ytimekäs, eikä kauhean kaukaa haettu. Tavoitteenamme oli kuitenkin vain pitää hauskaa ja saada siinä samalla mahdollisimman paljon juttuja tehtyä. Nyt kun tehtävistä on sallittua jakaa kuvia, olen todennut, että ryhmämme suoriutui aika hyvin. Olen nähnyt joitain aivan hirveän surkeita suorituksia, mutta olen myös nähnyt todella loistavia juttuja. Sanoisin, että olimme ihan jeees ryhmä. Ei voittomatskua, mutta ei aivan pohjanoteerauskaan.Viikko on hyvin pitkä aika olla näin tiiviissä yhteydessä neljääntoista ihmiseen. Minusta tuntui aivan kuin olisin ollut rippileirillä isosena jälleen. Ainakin meidän seurakunnassamme rippileireillä sattui ja tapahtui ja silloin sai laittaa luovuutensa koetukselle, kun piti aaltopahvista, jätesäkeistä ja maalarinteipistä valmistaa uskottavat rekvisiitat iltaohjelmaa varten. Gishwhes oli kuin rippileiri ilman hengellistä puolta, kuin rippileiri jossa oli tiettyjä etuja, esim oma sänky ja netinkäyttämahdollisuus.

Sanoinkin jo, että tehtävistä on nyt sallittua jakaa kuvia. Joudutte kuitenkin jäämään piinaavaan tuskaiseen odotuksen tilaan - en ehdi postata kuvia vielä! Pitää juosta junaan ja aloittaa yliopisto-opinnot. Teen sen heti, kun on mahdollista. Osa hyvistä behing the scenes -kuvista on edelleen kaverin koneella, enkä ole vielä painostanut häntä tarpeeksi että hän lähettäisi ne minulle.

Opinnot alkavat yhden laukun voimin. Eka viikko pitää punkata kaverin nurkissa.

Ps. Tänään on Misha Collinsin syntymäpäivät ja yritin lahjoittaa sen kunniaksi paypal-tilini tyhjäksi hänen hyväntekeväisyysjärjestölleen Random Actsille, mutta rahojani ei hyväksytty. Ehkä syynä oli se, että paypal-tililläni on 0,47€. Pieni summa, mutta jos jokainen Collinsin twitter-seuraaja lähettäisi 50 snt, siitä tulisi jo 50 000 euroa.

4 kommenttia:

 1. Ota sit sun kämpästä kuvia ku oot kotoutunu!

  VastaaPoista
 2. Tämä vaikutti kyllä todella kivalta tempaukselta, pelkkä seuraaminenkin oli hauskaa! :) Ja onnea opintojen alkuun, alkaako sulla siis jo tällä viikolla? Tuntuu että kaikilla muilla starttaa jo viimeistään ensi viikolla, kun taas itselläni orientoivat ovat vasta syyskuun alussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orientaatiot alkaa kaikilla vähän eri aikaan. Tuttu on menossa oikikseen, alkaa ens viikolla, lääkiksellä kuulemma alkoi jo viikko sitten yms.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...