perjantai 16. elokuuta 2013

Gishwhes - neljäs vuorokausi

Kalenterissa lukee väärin, sunnuntainakin on vielä aikaa!

Mistä tietää, että Gishwhes on meneillään? Siitä, että huone on aivan kaaoksen vallassa, kaikki ateriat tulee syötyä joko pikaruokalassa tai tietokoneen ääressä samalla kun selaa nettiä etsien juttuja Gishwhesiä varten, siitä kun jalasta löytyy iso mustelma jonka alkuperään en kykene selvittämään ja siitä, että laukkuun on kertynyt kaikenlaista kummallista krääsää, kuten muun muassa
 • Puinen veistos kamelista, jonka päähän on teipattu Misha Collinsin naamasta kuva
 • Pahvista valmistetut kanan siivet ja heltta
 • Metrikaupalla paperinarua
 • Sakset
 • Pahvista valmistettu STOP-kyltti
 • Kauheasti hiuspinnejä. Niille löytyy vaikka minkälaista käyttöä!
 • Tummansininen nahkainen kravaatti
 •  ja toissapäivänä laukun sisältöön kuului myös kaksi alastonta barbia.
Jos sinulla ei ole hajuakaan mistä puhun, kurkistapa aiempiin kirjoittamiini juttuihin.Eilen minulla oli välipäivä, sillä ajoin tädin luokse noin kahden tunnin päähän kyläilyn ja muuton merkeissä. Sain häneltä ylimääräisen nojatuolin uuteen kämppääni. Kuvassa tätini kissa, jota silittelin niin paljon, että koirani tyli kateelliseksi. Päivän aikana seurasin ryhmäni etenemistä facebookin kautta. Ehdin myös tehdä paljon ajatustyötä. Kun saavuin yhdeksän maissa kotiin, minulla oli paljon uusia ideoita ja vietinkin loppuillan valmistelutöissä. Askartelin juttuja, googlasin tietoa, päivitin listaa siitä, mitä on jo saatu suoritettua. Oli kyllä vähän typerä olo askarrella kanan helttaa kahdelta yöllä...

Tänään sitten on ollut aivan kauhean kiireinen päivä. Olen juossut joka puolella kaupunkia, mutta vain osa siitä on liittynyt Gishwhesiin. Välillä nimittäin tajuaa, että herran jestas tässähän ollaan jo lain mukaan aikuinen, joten joskus pitää vähän leikkiä aikuista. Halusin hakea erästä stipendiä, joten huristelin ympäri kaupunkia erilaisia todistuksia hakien. Kun stipendihakemus oli pantu menemään, minulle sallittiin vain pieni ruokatauko, jonka jälkeen lähdin haalimaan kasaan kaikenlaista tavaraa mitä uuteen asuntoon tarvitsee: kattiloita, lautasia, juustohöyliä yms. Vasta kun uuden asunnon keittiön sisältö oli hankittuna, pääsin kotiin vaihtamaan cossi-vaatteita ylle ja suuntaamaan kohti kaupunkia, jossa oli määrä suorittaa muutama tehtävä.

Kyllä. Cossi-vaatteet... Mielestäni cosplay on hienoa ja tykkään tosi paljon jos joku on pukeutunut joksikin hahmoksi, mutta koskaan en ollut itse harkinnut cosplayaamista. Toki se olisi hauskaa, mutta en vain ole keksinyt ketään hahmoa, jota voisin cossata. Yllättäen Gishwhesin items-listassa oli kuitenkin cossaamistehtävä. Ihmeellistä, miten nopeasti sellaisen pystyy kasaamaan. Mustat housut, puvun kengät, valkoinen kauluspaita, iskän kaapista pöllitty kravaatti ja kaverilta lainaan trenssitakki. Oli todella kummallinen olo kun peilistä tuijotti yhtäkkiä naispuolinen Castiel, mutta tulipahan nyt sellainen cossi tehtyä. Yksi kohta lisää juttuihin, joita en varmaan koskaan olisi tehnyt jos en olisi tähän hulluun tempaukseen lähtenyt mukaan.

Cosplay-vaatteet iltalevolla.

Cossaamisen jälkeen suoritimme kavereiden kanssa tehtävän, johon tarvittiin kanan siipiä ja kamelipienoismallia... Mutta siitä ei sen enempää ;)

Tämän jälkeen aloimme kerätä halauskuvia. Yksi tehtävistä on kerätä niin paljon halauskuvia kuin mahdollista. Kuvassa kahden tai useamman ihmisen pitää halata ja samalla pidellä kylttiä jossa lukee jonkinlainen viesti, kuten "I love hugs". Pysäyttelimme sopivan näköisiä kaveriporukoita kaupungilla ja kyselimme, haluavatko he ottaa halauskuvia. Kuvat kootaan galleriaan, joka koittaa rikkoa Guinnesin maailmanennätyksen suurimmasta internetissä olevasta halausgalleriasta.

Jos haluat auttaa minua halikuvien kanssa, voit ottaa kuvan sinusta ja kaveristasi halaamassa ja pitelemässä kylttiä ja lähettää sitten kuvan minulla sähköpostiin annuliinu_92 (at) hotmail.com, josta minä laitan kuvan eteenpäin oikeassa muodossa. Viimeistään sunnuntaihin noin klo 20:00 mennessä, että ehdin. Lue asiasta lisää täältä.

Lukea en ole ehtinyt juuri lainkaan. Dan Browning Enkelit ja demonit olisi kesken, mutta eihän siihen pysty keskittymään, kun on niin paljon muuta ajateltavaa. Tänään posti toi myös minulle Chris Colferin uuden kirjan, mutta huomasin, että olen tilannut väärän kokoisen painoksen. En halua, että kaksi saman sarjan kirjaa ovat noin eri kokoisia.


Jos Gishwhesistä on jotain käytännön hyötyä, niin ainakin se, että olen yllättävän hyvin onnistunut hoitamaan asioita. Yleensä puhelinsoitot, varsinkin virastoihin, ovat kauheita kompastuskiviä minulle, mutta tänään vietin koko aamun soitellen vaikka minne. Oli vain pakko saada asiat hoidettua mahdollisimman nopeasti. Nytkin laitoin saman tien viestiä asiakaspalveluun ja tiedustelin, onko mahdollista vaihtaa tilaamaani kirjaa toiseen painokseen.

Nyt pitäisi kai mennä nukkumaan. Kello alkaa olla jo puoli viisi! Gishwhes on tehnyt nukkumisajankohdistani kiintoisat. Huomenna pitää olla kahdeltatoista vanhassa lukiossani värmäämässä porukkaa tyynysotaan ja jossain vaiheessa pitäisi myös käydä tilaamassa drive in -ravintolasta ruokaa vähän erikoisemmalla tavalla ja myös vapauttaa kraken. Mitähän tuo krakenin vapauttaminen nyt tarkoittaakaan...


1 kommentti:

 1. En osaa kommentoida tähän mitään järkevää, mutta hauskalta kuulostaa ja innolla seurailen etenemistäsi!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...