keskiviikko 14. elokuuta 2013

Gishwhes - toinen vuorokausi

Toinen vuorokausi on ehtinyt kulua umpeen. Nopean aloituksen jälkeen oli ruhtinaallista saada nukkua noin kahdeksan tuntia. Aamulla en ollut ehtinyt edes pukeutua kunnolla päivävaatteisiin kun kaverini saapuivat kylään ja aloimme valmistella tehtäviä jotka pystyi tekemään minun kotonani. Jos sinulla ei ole hajuakaan, mistä puhun, katsasta aikaisempi bloggaus.

Ensimmäisenä saimme aikaan teddy bear hostage situationin. Sitä varten saimme kaivella esiin vanhoja leluja. Onneksi minulla on kaksi isoveljeä, joille lapsena ostettiin kamala kasa erilaisia leluaseita. Saimme niistä aikamoisen tilanteen pystyyn, varsinkin kun taloudesta löytyy kaksi noin 5-vuotiaan lapsen kokoista nallekarhua. Yhden valokuvan takia tuli sotkettua kylpyhuone punaisella vesiväreillä niin, että seiniä saikin siivousvaiheessa kunnolla hinkata. Äitini sattui näkemään rooliasuun puetun nallekarhun ja hän varmaan piti asiaa hyvin kummallisena. Tulipa vain mieleen, että jos olisin 10-vuotias, vanhemmat eivät varmaan ihmettellisi ollenkaan jos alkaisin ottaa nallekarhuja panttivangeiksi, mutta 21-vuotiaana se voi olla hieman... erikoisempaa.

Lapsuuden uudelleenlöytämisen jälkeen oli aika käydä käsiksi kirjahyllyyni. Tehtävänä oli rakentaa kirjoista tunnistettava rakennus tai maamerkki. Valitsimme Eiffel-tornin.

Suunnitteluvaihe

Jälkikäteen ajateltuna Eiffel-torni ei ehkä ollut kaikista helpoin vaihtoehto, eikä lopputulos ehkä ollut hienoin mahdollinen, mutta mielestäni siitä tuli tunnistettava. Rakennelma sortui ainoastaan yhden kerran - pidän sortumista oikeastaan hyvänä asiana, sillä olimme ehtineet kehitellä rakennustekniikka aika hyvin ja pystyimme pohjustamaan kaiken uudestaan ja tukevammin.

Oli ihan hauskaa nähdä, kuinka rakkaiksi ja tutuiksi käyneet kirjat menettivät "kirja-arvonsa" ja muuttuivat rakennuspalikoiksi. Samaan aikaan kyllä kirjoja tuli kutsuttua nimeltä, esim: "Annapa se Silmarillion tänne, se olisi juuri sopivan kokoinen tämän Veljeni Leijonamielen ja Mifongin perinnön väliin!" Nyt kirjat ovat hyllyssä aikamoisessa sekasotkussa: muistin suunnilleen, mikä kirja kuuluu mihinkin hyllyyn, mutta tarkka järjestys ei ole syöpynyt mieleen. Voisinhan käydä tarkistamassa sen tuosta kuvasta joka on blogissani, mutta muutan parin viikon kuluttua, jolloin hylly pitää purkaa uudelleen muutenkin.

Kirjojen kanssa leikkimiseen meni yllättävän paljon aikaa. Jossain vaiheessa ehdin panikoida, sillä alkoi ukkostaa. Yksi tehtävistä olisi taitella origamikurki rankkasateessa ilman sateensuojaa. Tietenkään en osaa taitella paperikurkea, joten aloin paniikissa opetella netista löytämisen ohjeiden mukaan. Sade ehti kuitenkin laantua ennen kun sain kurkea valmiiksi... Suomen ukkoskuurot ovat niin lyhyitä.

Kuuden maissa illalla menimme kaverini luokse. Olin keksinyt, että voisi olla näyttävää, jos erääseen tehtävään pukeutuu Disney-prinsessaksi. Minulla sattuu olemaan Belle-mekko, joten ei kun se vain niskaan. Onnistuin jopa laittamaan hiuksenikin jotenkin, vaikka yleensä pidän hiuksia auki nimenomaa siitä syystä, kun en osaa laittaa niitä mitenkään.

Jee, epämääräisiä kuvia!
Lupaan laittaa parempia kuvia kunhan kisa on ohi.
En viitsi postata liian paljastavia juttuja vielä.

Prinsessatuokion jälkeen meitä odotti ilouutinen, sillä eräs kaverini oli onnistunut auttamaan meitä yhden tehtävän suorituksessa ja sähköpostiini oli tupsahtanut erittäin tervetulleita kuvia! Tämän innostuksen siivittämänä aloimme kyhätä peruukkia - mutta se osoittautui paljon vaikeammaksi mitä olimme kuvitelleet. Väsyneitä luovutimme siinä ja kokeilemme joku toinen päivä uudestaan.

Mutta ei huomenna. Huomenna minulla on välipäivä jonka aikana käväisen tädin luoda hakemassa huonekaluja uuteen kämppään ja hoitelen muita juoksevia asioita muuttoon liittyen.

Lisää kahvia naamaan, jotta aivot jaksaa taas kulkea!

Tänään olen myös
 • Unohtanut pestä hampaat, koska olin niin tekemisen tuoksinnassa, että vasta illalla tajusin unohdukseni. Hyi minua hammaslääkärin kauhua.
 • Opetellut beatboxaamista.
 • Yrittänyt etsiä suihkumyssyä marketista. Eikö niitä oikeasti myydä missään?
 • Laulanut ja tanssinut Daft Punkin tahtiin kaverin parvekkeella, siniseen peruukkiin pukeutuneena.

2 kommenttia:

 1. Ois kyllä joskus niiin siistiä osallistua tuohon! Ei vaan tuu osallistuttua, kun ei oo ketään lähistöllä asuvaa kaveria joka lähtis mukaan tuohon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vuoden kuluttua tilanne on toinen! Tää järjestetään nimittäin noin kerran vuodessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...