lauantai 17. elokuuta 2013

Gishwhes - viides vuorokausi

Mikä ihmeen Gishwhes? Tsekkaa täältä!

Tällä kertaa laukustani löytyy
  • Tyhjä tutin pakkaus
  • Kolmet yöhousut ja villasukat
  • Huopahattu
  • Goottihenkisiä vaatteita
  • Mustaa kajaalia ja kirkkaanpunaista huulipunaa
Myöskin, mökille unohtui
  • Mustekalapehmolelu
  • Purjelaivan pienoismalli
Kaiken lisäksi
  • Törmäsin vanhassa koulussani opooni, joka ei kyseenalaistanut lainkaan, miksi olen koulun kuvisluokassa valmistamassa mielenosoituskylttejä
  • Viikon aikana syötyjen hampurilaisaterioiden määrä on noussut kolmeen.
  • Joka paikkaan sattuu. 
Vaikka Gishwhes ei ole urheilusuoritus, olen kuluneen viikon aikana riehunut sen verran, etten lainkaan ihmettele että joka paikkaan tuntuu sattuvan. Ihmettelenpäs vaan, mikseivät liikunnanopettajat järjestä tyynysotaa liikuntatunneillaan, sillä se se vasta urheilusuoritus olikin.

Tänään siis pääsin osallistumaan suureen tyynysotaan. Vanhasta lukiostani löytyi eräs toinen ihminen, joka myöskin osallistuu Gishwhesiin. Suomi on pieni maa. Sama tyttö istui viime marraskuussa samoissa Nanowrimo-miiteissä kanssani. Meidän Gishwhes-ryhmämme oli jo tyynysodan suorittanut, mutta autoimme häntä kaverihengessä. Tyynysodassa piti olla vähintään 10 osallistujaa ja kaikilla piti olla yöpuvut päällä. Nyt voi laittaa taas uuden raskin listaan asioista, joita olen tehnyt: hengannut koulussa pyjama päällä.

Suoritimme tyynysodan jälkeen eräänlaisen mielenosoitustehtävän, johon pystyimme käyttämään samaa porukkaa. Huomasin tehtävien aikana, että vaikka en ole luonnollinen johtajahahmo, tilanteiden organisoiminen tarpeen tullen onnistuu.

Koululla suoritettujen tehtävien jälkeen oli aika tehdä jotain, mihin tarvitsin ehkä eniten pokkaa jos lasketaan kaikki tehtävät, joita olen kuluneen viikon aikana tehnyt. Tehtävänanto kuului seuraavasti:
Go through a fast food drive-through with an adult dressed as a baby in a car seat in the back. The adult must have a pacifier in his or her mouth and must be pre-verbal. The video clip must scan from the driver ordering food to the adult-child in the backseat to the fast-food employee at the window. FYI the adult-child will require extra napkins.
Eli ei kun tuttia ostamaan. Matkaan tarttui myös tuuliviiri, vaikka viirin takana luki, että ei alle kolmivuotiaille. Kaverini puettiin vauvaksi ja minä tilasin. Pokka oli pakko pitää samalla kun tilasin hampurilaisia. "Joo, eihän tässä mitään tapahdu, mutta saisinko lisää lautasliinoja?" Huomasin samalla, etten todellakaan ole kovin äidillinen. Kun aikuis-vauva hakkasi minua tuuliviirillä, olisi tehnyt mieli vain ärähtää että "jätä äiti nyt rauhaan". Onneksi ei ole perheenlisäystä suunnitteilla...

Yllättävää kyllä, drive in -ravintolan myyjä ei näyttäyt olevan moksiskaan. Toisaalta, ehkä he näkevät vaikka mitä. Kummia kaveriporukoita, polttarimenoja, muuten vain sekalaista sakkia. Kun ajoin auton sivuun hampurilaiset sylissä, tuli taas sellainen olo, että mitä tulikaan tehtyä. Mutta tulipa tehtyä.

Otimme päivän päätteeksi kaksi kuvaa, joiden tehtävänannot olivat hyvin epämääräiset: Take the road less travelled ja Release the kraken. Kyseessä oli ns. vapaita tehtäviä, joissa pystyy tekemään lähes mitä vain kunhan sen kuvatekstiksi sopisi annettua teksi. Siinä sitten kohta seisoin kumpparit jalassa joessa uittamassa mustekalapehmolelua vedessä. Sitä kuvaa varten jouduin pyytämään isäni apua ja hän ihmetteli kovasti, miksi haluan ottaa hyvin kummallisia valokuvia ja miten valomiekka liittyy koko projektiin.

Ja jonkin ajan kuluttua pukeutuin pröystäileviin goottivetimiin ja painelin suolle, tielle jossa kovin moni ei kulje. Suo sijaitsi junaradan vieressä :) Tuli kulkuriolo kun käveleskeli junarataa pitkin.


Tässä on ainoa kuva, jonka pystyn tämän päivän behing the scenes -kuvista julkaisemaan ilman pelkoa, että ne paljastavat liikaa. Lupaan postata paljastavampia juttuja heti kun se on mahdollista.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...