torstai 13. maaliskuuta 2014

Arkistojen kätköstä

Viime viikonloppuna kävin läpi pahvilaatikoita. Löysin sieltä vanhan sarjakuvapäiväkirjan, joka oli minulla käytössä keväällä 2011, eli sinä keväänä, kun kirjoitin ylioppilaaksi. Päiväkirjaa oli hauska selata ja tweettasinkin siitä yhden sivun. Nyt ajattelin jakaa koko jutun, johon tweettaamani kuva liittyy, koska mielestäni se sopii kirjablogin teemaan.
Jälkiviisaana voin todeta, että olin ehkä vähän turhan nipottaja tässä sarjakuvassa. Nykyään en enää pahastu, jos joku tulee puhumaan minulle silloin kun koitan lukea. Puolustuksesi kuitenkin sanon, että olin aikamoisessa pääsykoestressissä enkä missään vaiheessa oikeasti huutanut kenellekään. :)

13 kommenttia:

 1. Pystyn samaistumaan frisbeegolfaajien tiellä olemiseen! Koskaan ei saa olla piknikillä rauhassa.. :D

  VastaaPoista
 2. Taas niin persoonallinen ja hauska juttu!

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä huippu sarjakuvataiteilija! :)

  Minä häiriinnyn välillä pahastikin jos joku (tai paremminkin ERÄS samassa taloudessa asuva) alkaa rupatella juuri kun näkee, että alan lukea. Pitkiä aikoja voidaan olla ihan hiljaa, mutta kun otan kirjan käteen, niin eikös sanainen arkku aukea :D Haha. Yleensä kyllä sanon. "Nyt luen, eli en enää kuule sua. Moikka." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään oikeastaan *luen* vain täydessä rauhassa. *Lueskelen* sellaisissa paikoissa, joissa häiritseminen ei haittaa, mutta silloin jos haluan kunnolla keskittyä, vetäydyin jonnekin nurkkaan piiloon ja rauhaan.

   Poista
 4. Hieno sarjis! Ja myönnän samaistuvani täysin, olen nipo :p Tai aidosti kiinnostuneet kyselyt otan vastaan, kirjoista on ihana jutella tuntemattomienkin kanssa! Kirjastossa tekisi mieli pomppia hyllyvälistä toiseen kyselemässä "Mitä sä luet/katot? Mistä se kertoo? Aiotko lainata ton?" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpäs idea, yrittää löytää uusia kavereita kirjaston hyllyjen välistä. "Hmm, tuo hypistelee lempikirjaani!" :D

   Poista
 5. Ihana! :) Oliko teillä oikeasti Pantagruelia pääsykoekirjana? Meillä oli pääsykoekaunokirjana ihan nykyromaani (Frayn Päistikkaa), vetävä ja hauska kirja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin profiilistasi, että oletkin suomen opiskelija, et kirjallisuustieteen niin kuin minä :) Meillä luettiin Pantagruelia jollain kirjallisuushistorian kurssilla.

   Poista
  2. Pantagruel oli Helsinkin pääsykoekirjana tuona keväänä. En päässyt sisälle. Itse kirja oli kyllä mielestäni tosi viihdyttävä, tosin en enää muista siitä paljon.

   Poista
 6. Minulla on sinulle haaste blogissani! En ole yhtään varma pidätkö muumeista, mutta eipä tätä ole pakko tehdä jos muumikirjat ovat täysin tuntemattomia :)
  http://lukisinkohan.blogspot.fi/2014/03/haastevastaus-muumikirjat-ja-mina.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...