lauantai 31. toukokuuta 2014

Kesän kirjabingo

Kuva Emilien blogista

Emilie blogissaan Le Masque Rouge laittoi pystyyn kirjabingon! Nopealla vilkaisulla huomasin, että hyllystäni löytyy kirjoja lähes joka lokeroon, joten kirjabingoon osallistuminen ei tuhoaisi kesälukusuunnitelmiani. (Jos joku on kauhean huolestuneena seurannut, että olen ehtinyt blogata vasta yhden kirjan niistä 14:stä jotka ajattelin kesän aikana lukea, niin ei huolta, kaksi muuta oman hyllyn kirjaa on parhaillaan luvun alla!)

Emilien blogista kopsatut säännöt:
Ideana on kuitata bingon tapaan lokeroita lukemalla kirja, joka vastaa lokerossa ilmoitettua asiaa.
 * Bingo muodostuu vaakasuorasta, pystysuorasta tai kulmiin muodostuneista viidestä lokerosta, joista keskimmäinen on kaikille valmiiksi kuitattu.
 * Samaa kirjaa ei voi käyttää useampaan lokeroon.
 * Luetuista kirjoista ei välttämättä tarvitse tehdä pitkää blogipostausta, mutta edes jonkilainen maininta kirjasta omassa blogissa olisi kiva.
 * Bingot kuitataan tämän postauksen kommenttikentässä oman blogin linkityksen kanssa.
 * Kesän lopussa lähtee muutamalle bingomestarille KIRJAPALKINTO (palkintokirjat päätetään myöhemmin)
Mielestäni idea on sen verran hyvä, että päätin osallistua. Katsotaan, mitä kirjoja saan kesän aikana lokeroihin mahdutettua!

3 kommenttia:

 1. Minustakin idea on tosi hyvä ja onneksi omastakin hyllystäni löytyy todella moneen ruutuun sopiva kirja. Tällä hetkellä minulla taitaa olla neljä bingoon sopivaa kirjaa kesken (ensin luulin että kaksi, mutta sitten tajusinkin, että minulla on aika monta kirjaa kesken).

  VastaaPoista
 2. Sinäkin lähdit bingoilemaan! :) Idea oli minustakin mahtava ja ruutuihin sopivia kirjoja riittää, mukana olen siis minäkin.

  VastaaPoista
 3. Tämä idea kutkuttaa minua edelleen! En malta odottaa, että pääsen rastimaan ruutuja :)
  En kuitenkaan aio pakolla alkaa hakea bingoriviä, tulkoon jos on tullakseen :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...