sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Joululahjoja!

Vuodenvaihde on aina aikaa, jolloin tehdään muutoksia elämään ja katsellaan mennyttä vuotta arvioivasti. Valitettavasti unohdin kirjavihkoni kämppääni, kun lähdin viettämään joululomaa vanhempieni luokse, joten en voi vielä tehdä kunnollista yhteenvetoa. Sen sijaan päätin esitellä joululahjani, sillä bloggaajahan on kuin oman elämänsä tosi-TV-tähti, jonka jokainen elämän yksityiskohta on automaattisesti kiinnostava. ;)

Lapsena stressasin sitä, että aikuisena lahjojen määrä vähenee, mutta tänä vuonna ainakin olin oikein tyytyväinen määrään. Ihan sopivasti, sen verran, että toivottavasti mahtuu matkalaukkuun.


Aloitetaan fandom-lahjoilla. Kolmena jouluna peräkkäin olen saanut Hobitin Extented Edition -DVD:n lahjaksi. Tänä vuonna kokoelma täydentyi Viiden armeijan taistelulla, joten sarja on koossa. Seuraavaksi voisi varmaan hankkia TSH-elokuvat omaan DVD-hyllyyn.

Sain myös kaveriltani Hermionen ajankääntäjän. Virallisesti se ei ollut joululahja, mutta sain sen pari päivää joulun jälkeen tuliaisena Kanadasta. Paketti on ikivanha, ja kaverini mukaan se näytti siltä, että se oli ollut kirjakaupassa kolmannen elokuvan ilmestymisestä saakka. Mukana on myös pieni tarravihko.


Kirjalahjoja pyysin tänä vuonna vain kaksi, sillä viime vuoden joululahjakirjoista on vielä kaksi lukematta. Päätin, etten haali itselleni mieletöntä kirjakasaa, kun en kuitenkaan ehdi lukea niitä järjellisessä ajassa. Laura Lindstedtin Oneiron ja Robert Galbraithin Pahan polku valikoivat pukin listalle. Lahjakirjoje lukeminen näyttää jopa lupaaavalta, sillä Pahan polku on jo yli puolessa välissä.


Lähes perinteisesti sain myös kaksi leffalippua ja lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan. Yhden lipun ehdin jo kuluttaa, kun kävin eilen katsomassa 007 Spectren. Lahjakortti kirjakauppaan tulee hyödyllisesti kirjaostosten lisäksi aina silloin, kun tarvitsen toimisto- ja koulutarvikkeisiin täydennystä. 


Sain myös hyödyllisiä lahjoja. Sähkövatkain tuli tarpeeseen, sillä edellinen meni syksyn aikana rikki, eikä käsipyyhkeitä ei koskaan voi olla liikaa.

Lakanoita pyysin, sillä entiset lakanani ovat syksyn aikana tehneet katoamistempun. Luulin, että pesukone syö vain sukkia... Yhden tiedän takuuvarmasti repeytyneen pahasti kulumisen seurauksena, mutta muuten olen joutunut syksyn aikana monesti tilanteeseen, jossa kaikki alulakanat ovat olleet pyykissä, joten olen sijannut sängyn kahdella pussilakanalla. Yksi peitolle, yksi petauspatjalle. Oli kivan värikästä.


Vielä muutama random lahja. Hunaja kuului perheen yhteiseen herkkupakettiin, mutta koska minä sitä hunajaa eniten käytän, se annettiin minulle. Adelen uusin levy on ollut syksyn yksi isoimmista musiikkiuutisista. Olen nyt kuunnellut sitä ja todennut pitäväni siitä, vaikka se onkin erilainen kuin edellinen levy. Mutta hyvä niin. Olisihan se ihan tylsää, jos artisti tekisi vain samanlaisia kappaleita. Taika-lusikka taas oli ehkä yllättävin joululahja, mutta päätin, että voisin alkaa tekemään enemmän keittoja ja syömään sitä tuolla kivalla syvällä lusikalla.

Voi ei, unohdin ottaa yhdestä lahjasta kuvan! Se on sellainen puupää-niminen juttu, joka laitetaan sukkapuikkojen päihin, jolloin silmukat eivät pääse karkaamaan. Ehkä esittelen sen tarkemmin, jos kirjoitan bloggauksen heränneestä innostuksestani käsitöihin.

Mikä oli teidän paras joululahjanne?

4 kommenttia:

 1. Minulla oli sen verran hyvät lahjat, että enpä uskalla sanoa niistä yhtäkään toista paremmaksi. Mutta Oneiron oli toki mieleen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se monesti menee. Villasukat voivat olla yhtä mieluinen lahja kuin uusi elektroniikkavempain.

   Poista
 2. Mielenkiintoisia lahjoja, etenkin ajankääntäjä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...