sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kolmen kirjan arvonta on ratkennut


Heinäkuun alussa pistin pystyyn arvonnan kolmesta uutuuskirjasta, Spekulatiivisesta Turusta, Hämärästä teehetkestä ja Nova 2014 -antologiasta. Annoin arvonnalle aikaa 23.7. asti. Tarkoitukseni oli kuvata arvontatilanteesta video, mutta satuin olemaan Hämärän teehetken julkaisubileissä, suoritin arvonnan siellä itse kirjailijan avustuksella.

Sen piteimmittä puheitta, mennään asiaan!


Kirjoitin nimet vanhanaikaisesti paperille, sillä onhan tämä kirjablogi eikä esimerkiksi teknologiablogi, joten koin, ettei minun ole pakko etsiä netistä random-generaattoria, joka arpoo satunnaisesti jonkun numeron, joka on sitten voittaja. (Vaikka edellisessä järjestämässäni arvonnassa käytinkin juuri mainitsemaani random-generaattoria, mutta hys hys.)


Kaikki nimet leikattiin palasiksi ja taitettiin kahtia.


Ja laitettiin kakkuvuoan kupuun, sillä silinterihattua tai muuta pompöösiä apuvälinettä ei ollut välittömässä läheisyydessä.


Kaksi ensimmäistä voittajaa esiin nosti onnetar Mirka Ulanto, joka sattuu myös olemaan Hämärän teehetken kirjoittaja.


Kolmannen voittajan esiin nosti joku toinen tilassa ollut henkilö. En nyt enää muita, kuka, enkä kädestä tunnista.


Voittajat ovat:

1. sija: Spekulatiivinen Turku
Marja-Liisa

2. sija: Hämärä teehetki
Krista

3. sija: Nova 2014 -antologia
milkhousha~
Onnea voittajille! Olen jo ottanut heihin yhteyttä. Mukavia lukuhetkiä. :)

Jos arvonnan jälkeen jäi harmittamaan, ettei kirjaa itselleen saanut, Spekulatiivisen Turun voi hankkia itselleen omaksi täältä ja Hämärän teehetken ja Nova 2014 -antologian täältä. Myös kirjastoista ne on mahdollista saada jonkin ajan kuluttua, ja jos niitä ei ilmesty lähikirjastoosi, aina voi tehdä hankintapyynnön.

1 kommentti:

  1. Jipii, voitin! Ihanaa <3 Olet ehkä ottanut yhteyttä 'vanhaan' sähköpostiini, jonka vaihdoin juuri pari päivää sitten uuteen teknisten ongelmien vuoksi. Eli, laitatko viestiä krista.airola@suomilukee.fi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...