keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Arvonta sadan seuraajan kunniaksi!


Muutama päivä sitten kirjauduin sisään bloggeriin ja huomasin, että blogini on saanut sadannen seuraajan. Fiilis oli suunnilleen tätä luokkaa:


Olen pyörinyt blogimaailmassa aika lailla kuutisen vuotta, mutta minun blogillani ole koskaan ollut kovin paljon seuraajia ennen kirjabloggaamisen aloittamista. Siksi nyt tuntuukin aivan uskomattomalta, että sata ihmistä on klikannut blogini lukulistalleen. Jos sata ihmistä laitettaisiin yhteen huoneeseen ja heille täytyisi pitää kasvotusten kirjaesitelmä, niin johan siinä hermostuisi.

Ilman seuraajia ei kuitenkaan jaksaisi blogata lainkaan yhtä innostuneesti. Haluan siis järjestää arvonnan (ensimmäiseni!) kiittäkseen kaikkia seuraajiani! Teidän kommentteja on aina mukava lukea.

Palkinnot ovat seuraavat:

Mauri Kunnaksen joulukalenteri ja kirjanmerkki

koska tykkään Mauri Kunnaksen piirustustyylistä ja luin hänen kuvakirjojaan lapsena (ja vähän vanhempanakin), ja koska tykkään myös kirjanmerkeistä ja niitä on mielestäni kaikista hauskinta saada lahjaksi tai ostaa jostain erikoisesta paikasta, kuten ulkomailta.

B. Virtanen-sarjakuvakirja

koska aina kun löydän B. Virtasta, sitä on pakko lukea. Sanomalehdet, internet... konttorielämään on helppoa samaistua.

Säännöt ovat seuraavat:
 1. Osallistu kertomalla lapsuutesi lempikirja, niitä on aina kiva kuulla :) Liitä mukaan sähköposti, johon voin ottaa yhteyttä jos voitat.
 2. Voittajia on kaksi. Ensimmäiseksi valittu saa valita, toiseksi tullut saa sen mikä jäi jäljelle. Molemmat palkinnot ovat suunnilleen samanarvoisia.
 3. Osallistua saa, vaikkei olisikaan blogini lukija, sillä tiedän, että moni lukee blogeja, vaikkei olekaan rekisteröitynyt minnekään minkä kautta niitä seurata
 4. Mahdollisuudet voittaa voi tuplata kertomalla arvonnasta omassa blogissasi, twitter-tililläsi tai jossain muualla sosiaalisessa mediassa. Laita linkki viestiisi mukaan.

Jotta joulukalenteri ehtii voittajalle ajoissa, arvonta loppuu maanantaina 18.11.2013 klo 23:00, minkä jälkeen pyrin suorittamaan arvonnan mahdollisimman nopeasti ja ilmoittamaan voittajille.

Arpaonnea!

30 kommenttia:

 1. Onnittelut sadasta seuraajasta! Ja jee, arvonta! Mahtavat palkinnot. Lapsuuteni lempikirja oli Liisan seikkailut ihmemaassa, ihanan vinksahtanutta.
  marhelval(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä ja onnittelut minultakin.
  Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuu on se ehdoton ykkönen edelleen.
  maimalaak@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Onnea sadasta! :)
  Minulla oli lapsuuden lempikirjoina koko Viisikko-sarja. Luin kirjat moneen kertaan.
  mariap8(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea! Rakastin lapsena Neiti Etsivä-sarjaa. Nautin jokaisesta osasta, vaikka niissä kaikissa tarina meni melko samalla tavalla. Mutta mitä sitä hyvää konseptia turhaan muuttamaan. ;) Yhdellä arvalla mukana. :) pihinainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnittelut täältäkin! Lapsuuden lempikirjani oli Salainen puutarha =), toki upposi myös Neiti Etsivät, Viisikot ja Kolme Etsivää -kirjat. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Jeij, onnea! Yksi voimakas lapsuuden suosikeistani on Roald Dahlin Matilda. Ihana <3

  Yhdellä mukana! ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Onnea sadasta!
  Lapsuudessani yksi lempikirjoistani oli Jerry Spinellin Tähtityttö. Pitäisi varmaan virkistää muistia ja lukea se joskus uudestaan, muistan pitäneeni kirjan erikoisesta tunnelmasta.
  sademaria@gmail.com
  ja tosiaan yhdellä arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 8. Onnea sadasta! :)
  Omiin lapsuuden suosikkeihin kuului mm. Rasavilli Piltti, Otso-herra, Pupu Tupuna sekä Mikko Mallikas. Mikko Mallikasta on tullut luettua omillekin lapsille ja yhdessä on katsottu myös DVD:ltä Mikon juttuja.
  Yhdellä arvalla mukana.
  kirjojenkeskella @ gmail.com

  VastaaPoista
 9. Yhdellä mukana :) Lapsena tykkäsin ainakin Viisikoista, Mauri Kunnaksen Tonttukirjasta ja Astrid Lindgrenin Melukylän lapsista :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. Onnittelut myös täältä! Oma lempikirjani (tai oikeastaan sarja) silloin joskus taisi olla L.M Montgomeryn Anna-sarja, joka on kyllä yhtä ihana edelleen. ♥
  Osallistun yhdellä arvalla: viljalinnea@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnea sadasta lukijasta! Hurja määrä.
  En muista oliko minulla lempikirjoja ennen kuin opin lukemaan, mutta sen jälkeen luin paljon Anni Polvan Tiina-kirjoja ja L.M. Montgomeryn Anna sarjaa (se on hyvä edelleen). Hevoskirjoja tuli myös luettua lapsena paljon, vaikka muuten en mikään hevostyttö ollut.
  Yhdellä arvalla osallistun ja sähköposti osoitteeni on lankakeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Onnittelut tasaluvusta! Lempparini lapsena oli Merja Jalon Nummelan Ponitalli -sarja :)

  VastaaPoista
 13. Onnittelut tasaluvusta! :)

  Oma suosikkini,lempinimeni mukaisesti,olivat Minttu kirjat :)

  Ja yhdellä arvalla mukaan :)

  VastaaPoista
 14. Hauska reaktio, sata on jo kova luku! Missäs Pekka Töpöhännät ovat, lukemaan oppineiden suosikit 50-luvulla. Myöhemmin Ihminen ja peto, 50-luvun Avara luonto, ajalla, jolloin televisiota ei ollut ja Ula-radiokin vähän yskähteli. Kirja vei matkalle eri maanosiin ja eläinten elämään. Himppu mielikuvitusta ja viidakko ympäröi seikkailuineen.

  VastaaPoista
 15. Upeeta, onnea! :-) Lempparini oli kaikki Barbie-kirjat, joita keräsimme siskojen kanssa. :-D

  Yhdellä arvalla mukana. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Taidan sitten olla se sadasensimmäinen lukija. :-D Olen salaa stalkannut blogiasi jo useamman kuukauden, mutta nyt voin sitten alkaa seuratakin virallisesti, kun tuli perustettua oma. Lapsuuden lempikirjoja ovat ainakin Uppo-Nallet (ensimmäinen pitkä kirjoitusprojektini alkoi Uppo-Nalle-fanficillä n. 10 vuotta ennen kuin olin ikinä kuullutkaan fanficistä, mutta se kyllä tuli nopeasti ihan itse keksimieni hahmojen valloittamaksi), Astrid Lindgrenin kirjat, Anni Polva Tiina-kirjat, L.M. Montgomeryn Runotytöt ja Annat, Merri Vikin Lotta-kirjat ja kokonainen liuta muita. Ai niin ja Taru Sormusten Herrasta; veljeni jätti sen kerran lojumaan olohuoneen sohvalle, mistä bongasin sen ja tuumin että tämähän on jännä, ja luin sen sitten samaan aikaan kun luokkatoverini opettelivat kirjaimia (G niin kuin Gandalf!). Olen sittemmin ihmetellyt miten onnistuin 8-vuotiaana lukemaan Silmarillionin innoissani, kun aikuisiällä se ei ole oikein onnistunut...

  malna.cerise@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun sähköpostiosoitteeseen tuli virhe. Ilman pistettä, malnacerise yhteen.

   Poista
 17. Mä tykkään eniten Vompelit-kirjoista. Olen lukenut ne aikuisenakin pariin kertaan, ovat kuin englanninmuumeja mutta siellä ei ole pelottavaa mörköä :D...
  Kierrättäjän unelmakirja :D

  maison@luukku.com, yksi arpa.

  VastaaPoista
 18. Kiva arvonta. Lapsuuteni lempikirja on ehdottomasti Astrid Lindgrenin Marikki. Sen parissa oli mukava viettää aikaa ja kirjan henkilöhahmoista tuli kuin ystäviä.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 19. Jee arvonta! Apua, ahdistuin jo ajatuksesta pitää kirjaesitelmä (sadalle)!

  Lapsena oli varmaan suunnilleen biljoona lempparikirjaa, eikä ehkä yhtään ylitse muiden... Mutta näin jälkikäteen ajateltuna ehkä Ronja Ryövärintytär, koska se varmaan oli ensimmäinen Suuri Rakkaustarina jonka luin, ja teki siksi lähtemättömän vaikutuksen. Kaikkea sitä anarkiaa unohtamatta, mitä tietty Pepistä löytyi sitäkin enemmän. Yhdellä mukana, koska en jaksa alkaa keplotella linkkien kanssa. :P

  365kulttuuritekoa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla ilomielin mukana. Kyllä lapsuuteni lempparikirjat olivat Viisikko sarjan kirjat. Niitä lukiessa tuli tosin aina nälkä. :)

  VastaaPoista
 21. Arvalla mukana. Lapsuuteni lempikirja oli Onneli ja Anneli ja orpolapset. Ihana tarina, upea kuvitus..

  VastaaPoista
 22. Hei onnea sadasta! Jätän nyt arvonnan väliin, vaikka tuo kalenteri ja kirjanmerkki ovatkin kivoja :)

  VastaaPoista
 23. Olipas vaikea valita ehdotonta lempparikirjaa lapsuudesta, mutta ehkä se voisi olla Merri Vikin Lotta-sarja; ne tuli luettua moneen kertaan kaikki. Arvalla mukana arvonnassa minäkin...

  VastaaPoista
 24. Arvalla mukana! Lapsuuteni lempikirjoja on ehdottomasti Potterit, jos niiden ulkopuolelta pitäisi valita en osaisi sanoa. lady.emma(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Mieleen on jäänyt erityisesti kaikki Anni Swanin nuortenkirjat, erityisesti Sara ja Sarri.
  Mukana arvonnassa...
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista
 26. Ekana tulee mieleen Pekka Töpöhäntä -kirjat.
  Osallistun arvontaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Voi miten kivat palkinnot! Itse tykkäsin pienenä Peppi Pitkätossu-kirjoista ja vähän vanhempana luin kaikki Neiti Etsivät moneen kertaan, ja niitä on aika paljon... :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Ihania palkintoja! Lapsena mm. Pupu Tupuna, nuorena Viisikot ja Neiti Etsivät sekä Merja Jalon hevosaiheiset kirjat.
  Hiisukas (hiisukas@gmail.com)

  VastaaPoista
 29. satukirja jossa oli monia satuja.. sari.k-@luukku.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...