lauantai 30. marraskuuta 2013

Päivä 22 – Paras kirja joka sinulla on hyllyssäsi

Olen esitellyt haasteen aikana aika monta hyvää kirjaa hyllystäni. On vaikea valita sitä parasta, sillä tykkään aika monista hyllyssä olevista kirjoista, joten käytän tämän osion siihen, että esittelen jonkun kivan kirjan hyllystäni.


Täydellinen herrasmies on kirja, jonka olen saanut joululahjaksi ystävältäni monta vuotta sitten. Herrasmiesmuoti miellyttää silmää, joten tällainen kirja hyllyssä ei ole lainkaan pahitteeksi.


Kirja tuntuu keskittyvän erityisesti englantilaiseen pukeutumiseen kultaisen 1900-luvun alupuoliskon mukaan.

Onhan sitä tyyliä mukava katsella, mutta osittain kirja on todella vanhanaikainen. Se esimerkiksi esittelee matka-arkkuja, joita ei nykyään kovin usein enää käytetä.

Vaikka kovin moni tuskin pukeutuukaan enää kuin täydellinen herrasmies, kirjaa on kuitenkin hauska selata. Tuntuu, että se olisi kirjoitettu vähän kieli poskessa, vaikka tyyli onkin hyväntahtoinen.

 Kirjan kuvia on erityisen mukava katsella.

Välillä kirjaa selatessaan miettii, kuinka vähän oikeastaan tietää etiketinmukaisesta pukeutumisesta. En varmasti tajuaisi, jos joku rikkoisi etikettiä hienoissa juhlissa. Toisaalta, nykyaikana etikettisäännöt ovat löystyneet ja on hyvin vähän tilaisuuksia, joissa voi tosi pahasti mokata pukeutumisellaan.


Tämä kirja kuitenkin on mukava lisä hyllyssäni. Siitä on oikeasti ollut apua joskus, kun minun on pitänyt tietää jotain herrasmiestyylistä.

Omistan aika vähän tietokirjoja, mutta tämä kuuluu siihen harvaan joukkoon. :)

1 kommentti:

  1. Olisi kyllä ihan mahdotonta valita hyllystä se Paras kirja - ei tulisi mitään! Hienon kirjan otit esittelyyn; tuota voisin itsekin selailla ihan vain uteliaisuudesta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...