lauantai 7. joulukuuta 2013

Päivä 23 – Kirja joka sinun olisi pitänyt lukea jo kauan sitten


Hyllyssäni on muutama kirja, jotka aion lukea ihan-kohta-ehkä-seuraavaksi, mutta jotenkin aina jostain löytyy joku muu kirja, jonka luen ennen näitä kirjoja. Ja ne kirjat ovat seuraavat:

Emily Brontë: Humiseva harju
Sain tämän joululahjaksi jo monen monta vuotta sitten. Minä jopa toivon tätä joululahjaksi. Jostain syystä kirja on jäänyt lojumaan. Nyt pitäisi jonkun tulla hakkaamaan minua tällä kirjalla päähän, että lopulta otan niskasta kiinni ja luen sen.

John Green & David Levinthan: Will Grayson, Will Grayson
Ostin kirjan noin kaksi vuotta sitten, oikein tilasin netistä, mutta en ole koskaan lukenut. En tiedä miksen, sillä kirja on varmasti aika nopealukuinen ja uskon sen olevan viihdyttävä.

Jari Tervo: Layla
Toivon joululahkaksi Sherlock Holmes -kirjoja, sain tämän. Olin silloin hieman pettynyt, mutta nyt kiinnostukseni kirjaa kohtaan on herännyt. Joku päivä luen sen...

Douglas Adams: Linnunrata
Viisiosainen trilogia, jonka kolme ensimmäistä sivua olen lukenut ja se nappasi heti mukaansa, mutta luin kolme ensimmäistä sivua kaverini luona ja kotona odotti kasa muita kirjoja, jotka olivat kesken.

Hannu Rajaniemi: Kvanttivaras
Sain kummiltani ylioppilaslahjaksi saatesanoilla: "Lukupiirini piti kirjaa erikoisena, mutta sinä voisit pitää siitä!" Silloin en tiennyt, että kirja on suurehkoa suosiota niittänyt teos. Kirja kummittelee hyllyssäni, vielä minä sen luen. Pelkään vain, että sen scifiys menee yli tajuntani, en nimittäin ole erityisen harjaantunut scifin lukija. Mieluumin fantasiaa.

Hyvä että tämä haaste vähän muistuttaa minua kirjoista, jotka ovat pesiytyneet hyllyyni. Ehkä joululoman aikana pakkaan matkalaukkuun kirjoja vain hyllystäni ja yritän vältellä kirjastoa parhaani mukaan. :)

Oletteko te, rakkaat lukijani, lukeneet näitä kirjoja? Mitä tykkäsitte?

6 kommenttia:

 1. Humisevan harjun luin vuosikymmeniä sitten ja pidin sitä hienona teoksena. En uskalla lukea sitä uudestaan, ettei sen jättämä tunnemielikuva särkyisi. Kvanttivaras on loistava kirja, eikä sitä kannata pelätä. Anna mennä reilusti yli, jos on mennäkseen. Nauti vain sen antamasti kokemuksesta.
  Linnurata on minullakin odottanut jo vuosikausia. Jonain päivänä se on vain pakko ottaa ja lukea.

  VastaaPoista
 2. Tervon Layla kannattaa lukea, Tervo on siinä vakavana, vaikka Uutisvuodossa muikisteleekin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on ihan samoja kirjoja ollut ikuisuuksia lukulistalla! Varsinkin joskus vuonna 2006 joululahjaksi saatu Linnunrata on odottanut kauan hyllyssä. Saadessani sen en siitä kovinkaan paljoa innostunut, mutta nyt voisin tykätä paljonkin. Pari päivää sitten siirsin sen hyllystä yöpöydälle toiveissani saada se pian aloitettua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti onnistut :) Minäkin siirtelin noita kirjoja paremmin näkösälle, että saan luettua. Blogiani vakoilemalla pystyy sitten seuraamaan miten etenen. Tosin noita kirjoja ennen on pakko lukea yksi Shakespeare koulua varten ja yksi kirjaston kirja. Aijai, taas tää menee tähän. "Vielä tämä yksi ennen noita."

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...